Amnesty International

Domov   \   Novice

Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju

Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju

Objavljeno: 23.04.2013

Potem ko smo decembra v Zimbabve poslali več kot 300 razglednic, ki so jih narisali in napisali mladi po vsej Sloveniji, smo nestrpno pričakovali odgovor iz te afriške države. Dobili smo skoraj 200 razglednic, ki smo jih razposlali šolam in centrom, ki so v akciji sodelovali. Ogledate si jih lahko v spodnji galeriji, z vami pa delimo tudi sporočilo OŠ Sostro, kjer so se kartic še posebej razveselili:

"Knowing what kind of life kids in Zimbabve have, we decided to send them cards. We sent them with joy and hope that the cards will bring them sun in rainy days. After few months of waiting and hoping, we got very beautiful and colourful cards. We were very happy about them so we decided to send them a "thank you" letter. So here it is:

Dear friends!

At first I would like to thank you for the beautiful and cheerful cards that you have sent us. When we got them we were very happy. Our hearts were filed with joy and happiness. Cards were not just a pleasant surprise but a living proof that our hard work paid off. Your cards made us see what your life and everyday is like. So we thank you again and again and again for these cards of joy.

With love,


kids from Slovenija, OŠ Sostro


Iva Klofutar, 8. c
Karin Penko, 8. c
Mentorica: Natalija Panič"

 

Še enkrat hvala vsem, ki ste sodelovali v akciji!
 


Oglejte si več fotografij


Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju Zaključek akcije pisanja kartic za otroke v Zimbabveju

Hiše na vodi, avtor: M. G.

Gojenje riža, avtor: M. G.

Ker nimajo vodovoda, morajo posodo pomivati v umazani reki, avtor: M. G.

Za mnoge je volovska vprega edino prevozno sredstvo, avtor: T. P.

Tudi ženske morajo nositi velika in težka bremena, avtor: T. P.

Oskrba z vodo, avtor: T. P.

Tipična hiša, avtor: T.P.

Otroci med igranjem odbojke, avtor: T. P.

Prijava na elektronske novice

Za prejemanje člankov in obvestil vpišite svoj e-mail v spodnje okence:

Odjava od e-novic »

Ne spreglejte

Obiščite Šolo človekovih pravic

Projekt Izobraževanje za človekovo dostojanstvo je zaključen. Gradiva ostajajo aktualna, z izjemo statističnih podatkov in pretečenih aktivnosti. Vabljeni, da se z našimi novimi izobraževalnimi vsebinami seznanite na spletnem mestu Šole človekovih pravic.

Preberite več »

Amnesty International Slovenije
Dunajska 5, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 426 93 77   |   Fax: (01) 426 93 65
e-pošta: amnesty@amnesty.si

kontaktni obrazec »